Leonie & Lois hebben elkaar in 2010 ontmoet op de kunstacademie in Utrecht. Hun verschillende visies op dezelfde projecten, wederzijdse fascinatie voor ambachten en de passie om waarde te creëren voor afgedankte materialen heeft geresulteerd in samen afstuderen met het project Spijkerbrij. In juli 2014 zijn ze hun eigen bedrijf Leonie & Lois gestart.

Met betekenisvol ondernemen als missie ontwerpen Leonie & Lois workshopbelevingen om mensen te activeren en hen het plezier te laten ervaren van het maken. De combinatie van oude technieken en oud materiaal vertaalt zich naar waardevolle producten als eindresultaat, maar nog belangrijker: ze willen dat mensen zich betekenisvol voelen!

Met hun workshopbeleving betrekken ze verschillende doelgroepen bij het hele proces van oud materiaal tot nieuw product. Tijdens dit proces komen makers en bezoekers samen, ontmoeten elkaar en wordt kennis overgedragen!

Ze laten zien hoe productontwerp en betekenisvol ondernemen hand in hand gaan!

Ze maken verschillende soorten producten  van spijkerstof en andere materialen. Bij ons zijn vooral de bretels en bow-tie’s favoriet!

Meer weten over Leonie & Lois? Of een stoere bow-tie toevoegen aan jou fashion collection? Check dan even de website!