Twee jonge enthousiaste zussen met een enorme passie voor sport, lekker en gezond eten en een enorme drive om hun dromen na te leven!

Hi ik ben Nienke! Mijn passie voor lekker en gezond eten heb ik al van jongs af aan en nog steeds sta ik graag in de keuken. De afgelopen jaren ben ik mij gaan verdiepen in gezondheid en voeding. Om mij hierin te specialiseren heb ik diverse opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding Voeding en Diëtetiek. Ik ben gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van cliënten bij het aanpassen van hun eetpatroon.

Hee ladies, mijn naam is Sanne! Mijn specialisme ligt in de sport en specifiek in fitness. Vanuit een enorme passie voor fitness en trainen heb ik mij inmiddels ontwikkeld tot fulltime personal trainer. Cliënten coachen en begeleiden naar een fitte en gezonde lifestyle is wat ik het liefste doe en waar ik mij als personal trainer dagelijks mee bezig houdt.

Wij zijn enorm gemotiveerd en gepassioneerd en nemen dit mee in onze trainingen, voedingsadviezen en coaching. Samen met onze cliënten gaan we als team aan de slag om life changing doelen te behalen én te behouden.

Meer weten: kijk op www.sistersinshape.nl