Peter Kockx is de trotse eigenaar van Schmalz Mannenmode. Al meer dan 115 jaar dé modezaak in Schagen voor stijlvolle mannen! In deze modeblog beschrijft hij trends en laat hij de modecollectie van Schmalz Mannenmode zien.

"De wintermode van 2016 is gemaakt voor een seizoen vol gezelligheid. Met warme truien, comfortabele broeken en stoere boots. In welke outfit trotseer jij de kou?  

Bij Schmalz Mannenmode hebben we een topcollectie mannenmode deze winter. Vol bekende modemerken en trendy fashion van jonge designers. Mode om in te feesten, prachtige business suits, klassieke mode, trendy fashion en sportieve outfits.

Dit is de winter van de nostalgie en de laagjes. We zien in onze modecollectie veel grof gebreide truien, tweedblazers, klassieke coltruien, broeken van ribcord en geruite overhemden. En prachtige klassieke pullovers, geruite colberts, design shirts en wijdvallende pantalons. Kies je voor classy, cosy of casual chic?

Verder is er trendy fashion met militaire look en stoere items in legerkleur en/of camouflageprint. Superfijne jeans van bekende merken in diverse wassingen van destroyed denim, baggy loose fit tot klassiek model. En natuurlijk warme parka’s met bontrand en hippe bomberjacks.

De sportieve trend met vrolijke, kleurrijke mode gebaseerd op sportswear hebben wij ook. Hoodies, kleurige sweaters, joggpants, longsleeves met statements, hippe donsjacks en baseball jacks en leuke accessoires als dassen, schoenen en mutsen.

Voor welke look je ook kiest, je vindt alle fashion items die je nodig hebt bij Schmalz Mannenmode.

Wij hebben de wintermode voor je werk, vrije tijd, feest, outdoor en cosy moments."

Bron: schmalzmannenmode.nl