Nikkie Plessen knalde 2016 uit met groot modenieuws: ze heeft het Britse topmodel Kate Moss gestrikt als gezicht voor de najaarscampagne van haar modelabel. Maar dat blijkt nog niet alles! 

Het supermodel wordt namelijk niet alleen het boegbeeld van NIKKIE, maar krijgt ook een eigen collectie: Selected by Kate Moss. Samen met de ontwerpster heeft Kate een favorites-lijn samengesteld, die vanaf juli 2017 in de rekken hangt bij de NIKKIE-winkels en bij warenhuizen wereldwijd. Wat we kunnen verwachten? Een complete lijn inclusief jassen, jurken, rokken, broeken én tops geheel in de stijl van miss Moss.

"Kate Moss is altijd een inspiratie voor mij geweest, omdat ze alles is wat ik met mijn label wil uitstralen: stoer en sterk, maar ook vrouwelijk en sexy", aldus Nikkie. "Dat ik nu met haar een aparte collectie heb mogen samenstellen in het normale NIKKIE prijssegment, is natuurlijk waanzinnig. Ik beschouw het als een groot compliment dat ze de NIKKIE-brand helemaal te gek vindt. Met Kate als ambassadeur zetten we NIKKIE internationaal ijzersterk op de kaart."

Bron: marieclaire.nl