Wanneer je niet over de juiste belichting beschikt bij het aanbrengen van je make-up, kan het wel eens zo zijn dat je bedrogen uitkomt wanneer je deur uitstapt en het daglicht betreed. De bedenkers van Juno hebben hier een perfecte oplossing voor bedacht.

Het gaat hier om een slimme make-up spiegel waarbij je een aantal aanpassingen kan doen om vele beauty blunders te voorkomen.
Met zijn drie verschillende spiegel instellingen kan je de spiegel instellen om ofwel daglicht, zonlicht of avondlicht uit te stralen. En dankzij de bijhorende smartphone app kan je instellingen van voorkeur opslaan. De app maakt gebruik van de sensor van je telefoon om zo de lichtsterkte van je omgeving waar te nemen om zich vervolgens aan te passen en automatisch het juiste licht te creëren. Voor diegenen die op professioneel vlak met make-up bezig zijn, denk aan bloggers en vloggers, dan is er nog meer goed nieuws. Want eens je look juist zit, kan je je smartphone met de camera aan op Juno leggen en zal de Selfie Light functie voor de perfecte selfie zorgen. Ook beauty tutorials filmen kan perfect met Juno. De kwaliteit van Juno is vergelijkbaar met de nieuwste verlichtingstechnologie die nu in fotostudio’s wordt gebruikt.

Wanneer je make-up helemaal goed zit, kan je deze slimme spiegel omvormen tot een leeslamp. En ook de basis heeft een extra functie als opbergplek voor je juwelen. Juno werkt op oplaadbare batterijen waarmee je een week verder kan. Verder is hij ook erg mobiel en kan je hem makkelijk op je badkamerspiegel hangen of meenemen op reis. De verwachte winkelprijs is 79 dollar. Je kan hem nu wel al via Kickstarter bestellen voor 49 dollar. Dan heb je hem april 2017 bij je thuis.

Bron: spottingthecool.com