De oorsprong van het gebruik van deze lustopwekkende middelen is terug te voeren tot de oudheid en is door mondelinge overlevering van generatie op generatie doorgegeven, totdat het schriftelijk vastgelegd kon worden.

Als het alleen maar zou gaan om geloof in deze middelen, zou het dan kunnen bestaan dat het duizenden jaren voor niets is gebruikt? Zou iets dat geen waarde of werking heeft, zo lang voort kunnen leven?

Groene groenten als broccoli, spinazie, spruitjes, paksoi doen wonderen voor je gezondheid én je seksleven. En van alle groene groenten, is broccoli de groenste.

Broccoli bevat net als zijn kleurgenoten veel magnesium, een mineraal dat van invloed is op de overdracht van zenuwprikkels en het functioneren van je spieren. Magnesium zorgt ervoor dat je hart(spier) beter functioneert en het bloed krachtiger door je lichaam pompt, naar de plaatsen waar het nodig is – als je begrijpt wat we bedoelen. En ook de betere signaaloverdracht van je hersenen naar je geslachtsdelen zorgt voor meer opwinding.