En dat is iets wat ze maar al te goed weten bij Florian Bergen. Hun missie? De mannen van toen en nu een passend advies te geven waarbij ze uitstralen wie ze zijn. Kleding is voor iedereen persoonlijk en moet het beste in je naar buiten brengen dus goed zitten en van kwaliteit zijn. Door hun jarenlange ervaring en deskundigheid in de herenmode branche bent u daarvan verzekerd.

In de authentieke boetiek hartje Bergen vindt u o.a. de gehele collectie van Gran Sasso. Een Italiaans merk met enorm charisma door mooie materialen en verassende combinaties. Maar ook Ralph Lauren vind je hier en Thomas Maine en nog veel meer.

De eigenaar Jaap Erik zorgt ervoor dat jij tot je recht komt in kleding die bij je past, want hij heeft dat onbeschrijfelijke zogeheten gevoel voor stijl wat hij graag met je deelt. Dus moet je echt goed voor de dag komen omdat; you never make a first impression twice…

Ga naar Florian Bergen!

Op dit moment hebben ze nog SALE ook, dus kan je je ook nog met stijl laten adviseren met een gigantische korting op een groot deel van de collectie.

Volg de link voor meer informatie https://www.florianbergen.nl/