Park de Oude Kwekerij, het openlucht amfitheater in de Bergermeer, is een goedverborgen geheim in Alkmaar, en daar wordt deze zomer gebruik van gemaakt! Nomadische Cinema Het Moment strijkt er neer om drie avonden films te vertonen onder de sterren.

De filmvertoningen in de Openluchtbioscoop vinden plaats op drie zaterdagavonden in augustus en september. Per filmavond, bestaat het programma uit een prachtige filmhuisfilm en daar aan voorafgaand een aantal korte films.

De filmtitels van de hoofdfilms:
Paul (Eerste openluchtbioscoop filmvertoning)
Moonrise Kingdom (Tweede openluchtbioscoop filmvertoning)
The Boat That Rocked (Derde openluchtbioscoop filmvertoning)

Als publiek zit je op een tribune gemaakt van tegels en gras. Voor maximaal comfort, neem je een eigen kussen en deken mee. Je kan genieten van de inhoud van je eigen picknickmandje of een drankje en/of hapje bestellen bij het Parkhuis van Park de Oude Kwekerij.

De filmavond begint wanneer het donker wordt, en de zon onder gaat. Op welke datum de filmmomenten precies plaatsvinden, blijft nog even een mysterie. Dat hangt namelijk af van de weersomstandigheden.

Er zijn vijf data waarop ze plaats kunnen vinden, houd die dus voorlopig vrij in je agenda: 12-08, 02-09, 16-09, 23-09, en 30-09-2017.

Uiterlijk drie dagen van tevoren wordt besloten of de filmavond doorgaat. Dit kun je lezen via facebook.com/hetmoment en facebook/Park de Oude Kwekerij.

Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Bron: hetmoment.nl