Hippe juicebars schieten overal om ons heen de grond uit, en ook huishoudens zijn spontaan aan het 'juicen' geslagen. Op zich heel logisch, want met een goed glas sap uit de slowjuicer krijg je in één keer een flinke portie fruit en groente binnen.

Door het langzame persen van groenten en fruit ontstaat er geen warmte in het apparaat waardoor vitaminen en enzymen intact blijven en je sapjes overhoudt met een super kwaliteit.
Wat ook fijn is, is dat de slowjuicer het sap scheidt van de pulp. Dus geen gekke structuurtjes of verrassingen in je drankje. De sapjes zijn in de koeling 48 uur houdbaar, maar waarschijnlijk zullen ze dat niet eens halen!

Slowjuicers zijn er in verschillende formaten en prijzen. Tegenwoordig kun je voor onder de honderd euro al een goed apparaat in huis halen. Het is zeker je geld waard.

Mocht je na het lezen van dit artikel staan te trappelen om een slowjuicer te halen? Wij hebben alvast 2 makkelijke recepten voor je;

Hulk-Juice
Jezelf en de kids een gezonde boost geven, terwijl de kinderen denken dat ze superhelden sap drinken.

3 groene appels
3 peren
1 grote zak spinazie
4 á 5 stengels bleekselderij
1 komkommer

Is de bleekselderij te overheersend? Doe er nog een appel of peer bij.


Goedemorgen sap
Heerlijk lekker wakker worden met dit fijne sapje. Door de gember krijg een kleine boost, waardoor je hoogstwaarschijnlijk je koffie kunt laten staan.

10 á 12 perssinasappelen
750 gram wortels
gember (naar smaak)
 

Veel (drink) plezier alvast!