Kort geleden zijn wij gestuit op het nieuwe merk We Love The Planet. Het merk vind het belangrijk om te weten wat er in een product zit en waar het vandaan komt.
Mensen weten vaak namelijk niet waar hun producten vandaan komen. Een tomaat kan biologisch zijn, maar als deze uit een vervuilende fabriek uit Oeganda wordt geïmporteerd, is dit alsnog slecht voor het milieu.

De diffusers van ‘We Love The Planet worden hierom gemaakt in één van de duurzaamste fabrieken in Azië. De fabriek is namelijk eco-vriendelijk en helemaal zelfvoorzienend. Alle energie die de fabriek nodig heeft wordt opgewekt uit water- en zonne-energie, waardoor de fabriek niet verbonden is met het elektriciteitsnet of de openbare watervoorziening.

De deodorant van We Love The Planet wordt geproduceerd in Nederland. Het is een erg fijn product dat iedereen in huis zou moeten hebben. De deodorant is smeerbaar en bestaat voor 100% uit natuurlijke en biologische ingrediënten. De deodorant zit in een handig en compact blikje is hierdoor makkelijk mee te nemen.

Wij hebben de diffuser van We Love The Planet al aangeschaft en kunnen jullie vertellen dat het een geweldig Must-Have-Item is!

Een product bestellen? Of wat meer informatie over We Love The Planet? Neem een kijkje op de website.

 

bron(foto): www.zazazoo.nl