Voor een montuur met een ongeëvenaarde uitstraling kiest u voor de brillen van HOFFMANN. Deze 'Natural eyewear'-collectie bevat niet alleen designs die zeer natuurlijk overkomen, ook het bijzondere materiaal waarvan de brillen gemaakt zijn is geheel natuurlijk: buffelhoorn. De collectie is zowel vanuit modieus als milieubewust oogpunt volledig verantwoord en de brillen zijn gewoonweg prachtig.

Sinds 1978 bewerkt HOFFMANN de horens van de Indische waterbuffel tot een unieke bril. Daar zijn nogal wat handelingen voor nodig! Een hoorn kan wel 2 meter lang worden, maar slechts een klein deel hiervan is bruikbaar. Dit deel wordt geselecteerd en vervolgens door middel van ouderwets handwerk door specialisten omgetoverd tot een bril. 

Hoornen brillen hebben een enigszins oubollig imago gekregen, maar HOFFMANN is hard op weg dit te ontkrachten. Met de moderne vormen en kleuren is de collectie te zien als een moderne ode aan ouderwets vakmanschap. Nieuwsgierig geworden naar onze HOFMANN brillen? Kom eens langsbij JPC Optiek!