Guess is een jong modemerk, opgericht in 1981 door vier Amerikaanse broers van Italiaanse afkomst in Frankrijk.

Een mix van landen die heel succesvol bleek te zijn. Het merk begon met het ontwerpen van hippe jeans, maar maakte al snel een uitstapje naar accessoires en zelfs parfums. De Guess horloges zijn immens populair bij een zeer groot publiek. En dat is niet zo gek als je weet dat je binnen de collectie van Guess horloges in verschillende stijlen kunt terugvinden.

Guess horloges voor dames
De collectie Guess horloges voor dames biedt een elegante collectie met leren bandjes, maar ook van edelstaal. Ieder Guess horloge is voorzien van elegante details, zoals kleine edelsteentjes, glanzende leren bandjes of fijne wijzertjes. Voor dames maken Guess horloges niet alleen maar kleine, elegante horloges.

Er zijn ook stoere exemplaren met een grote wijzerplaat, maar nog wel met vrouwelijke details.

Guess horloges voor heren
Robuust, stijlvol en sportief, dat zijn de Guess horloges voor mannen. Vormgegeven met mannelijke materialen, zoals stevig canvas, robuust leer of stijlvol edelstaal, is ieder Guess herenhorloge een kunstwerk om te zien. Maar dan wel heel functioneel. Naast de tijd kun je op deze horloges ook de datum aflezen en zitten er andere technische snufjes op.

Kijk voor de gehele collectie op www.guess.com