Deze trend is zeker ook bedoeld voor de fashionable metroman. De brillen uit de lifestyle collectie van Oakley zijn perfect voor festivals, surftrips en veel meer.

De gekleurde spiegelglazen zijn onder andere verkrijgbaar in: blauw, groen, geel, roze, zilver, goud en in het zwart. Deze trend zie je vaak in combinatie met het vertrouwde pilotenmodel, ook wel de Aviator genoemd. Een absolute klassieker en daarom altijd goed!

Ook dit jaar herleven oude tijden! Deze nieuwe trend gaat verder dan retro en vintage, dit is het origineel, opnieuw uitgevonden! Persol lanceert dit seizoen de Cellor, een verwijzing naar celluloid (Cell) en goud (OR).

Ook Ray-Ban komt met een heruitgevonden model: de Wayfarer is er nu in een uitvoering die volledig gemaakt is van denim stof. Oakley bracht in de jaren ‘80 de Frogskin uit, een ware bestseller.

Dit seizoen komt Oakley met de luxe versie gemaakt van acetaat en in verschillende kleuren.

Ieder jaar weer zweren vele mensen bij een Wayfarer. En terecht ook, deze brillen zitten heerlijk vanwege het grote model. De bril is vaak net iets breder dan je hoofd wat een luxe uitstraling geeft.