Na vele vakanties, hebben wij ons uiteindelijk in juli 2014 definitief gevestigd in Alpbach.

Alpbach ligt in het hart van Tirol. Wij wisten al dat Oostenrijk, en met name Tirol , mooi was, maar voor het authentieke Alpbach zijn wij gevallen.. Het was duidelijk , hier wilden we blijven, we werden verliefd. Ons motto in het leven is dan ook : Het is beter je droom te leven, dan je leven te dromen….

Door de vele bezoeken en vakanties , zowel in de zomer als in de winter, hebben wij kennis gemaakt met de lokale bevolking en voelen ons niet meer te gast maar één met hen. Ondanks alle moderne faciliteiten die er zijn is de sfeer in het dorp nog van traditionele aard en deze wordt hoog gewaardeerd en wil men ook beschermen. Onze kinderen zijn volledig opgenomen op de lokale school en hebben het helemaal naar hun zin.

Vrienden en familie vroegen ons vaak te helpen bij het zoeken naar een leuk en goed overnachtingadres in Tirol. En omdat wij grote fans zijn van de Oostenrijkse gastvrijheid in de hotels , restaurants maar ook bij de appartementenverhuurders, wisten we al snel de goede contacten te leggen.

We leggen ons nu volledig toe op het adviseren en bemiddelen binnen de verhuurmogelijkheden. Zelf zijn wij inmiddels de trotse bezitters van ook zo’n typisch Alpbacher woning , met een appartement en een studio voor de verhuur.