Nergens kunt u dichter aan zee slapen dan in ‘Het Torentje’ in Huisduinen!

De voormalige kustwachttoren is omgetoverd tot een schitterend appartement met een adembenemend uitzicht over land en zee. De Kustwachttoren is geschikt voor 6 personen.

Deze bijzondere B&B is gevestigd op de tweede tot vijfde verdieping van de voormalige kustwachttoren. Op de tweede etage bevindt zich een slaapkamer voor 4 personen. Op de derde verdieping bevindt zich een compleet ingerichte keuken en een apart toilet.

De romantische slaapkamer en pittoreske badkamer vindt u op de vierde etage. Het uitzicht vanuit het badkamerraam is als een levend schilderij!

De vijfde etage is het kloppend hart van De Kustwachttoren, woorden schieten tekort. Het gevoel is vrijheid, natuur en eindeloos. Hier is de woonkamer met een klein keukenblok gesitueerd. De Kustwachttoren is gerenoveerd met behoud van het originele karakter waardoor u overal een bijzonder uitzicht heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Er is gedacht aan een verrekijker om het unieke uitzicht met de zeehondjes te spotten en de kitesurfers te volgen bijvoorbeeld, of de contouren van het eiland Texel en de razende bol.

Via de openslaande tuindeuren komt u op de brede balustrade die rondom de toren is gebouwd. Dit zal niet snel vervelen!

Hoewel in De Kustwachttoren prima kan worden gekookt, is het heel verleidelijk om buiten de deur te gaan eten, er zijn verschillende restaurants in de nabije omgeving. Ook bevindt Fort Kijkduin zich letterlijk naast de toren, erg leuk voor een dagje uit met de kinderen.

"Overnachten in De Kustwachttoren is een uniek en onvergetelijke belevenis op de mooiste locatie aan zee!"

Wilt u ook overnachten in het door National Geographic uitgeroepen tot “De meest bijzondere slaapplaats”? Dan is dit nu uw kans! Tot 2 mei 2016 kunt u kans maken op een geheel verzorgde overnachting voor twee personen.

Wat moet u hiervoor doen:
=> Like onze Facebookpagina
=> Deel het bericht