We zijn dol op de natuur en genieten optimaal van onze vrijheid tijdens een vakantie. Toch hebben we zo ook onze wensen.

Campings maken daar goed gebruik van. Enerzijds willen we de vrijheid van het kamperen beleven en genieten van de natuur, anderzijds willen we ook voorzien zijn van alle gemakken die we thuis hebben. Dat betekent dat kamperen een steeds luxere aangelegenheid wordt. Bekijk daarom hier de nieuwste trends op het gebied van glamping of luxe kamperen.

Er zijn voldoende mogelijkheden om een luxe bungalow of een hele luxe stacaravan te boeken. Je kunt volop genieten van een natuurrijke omgeving, de oorspronkelijke bedoeling van het kamperen, maar tegelijkertijd genieten van de diverse gemakken die je thuis ook hebt.

Een van de nieuwste rages op het gebied van glamping zijn de zogenaamde lodgetenten. Dit zijn tenten die volledig zijn ingericht met meubilair, een eigen keuken, badkamer en toilet. De echte romantische kampeerder gaat voor de lodgesuite. Dit is een romantische accommodatie welke voorzien is van een luxueus ligbad. Hoe romantisch is het om te slapen in een hemelbed, een bad te nemen in een ligbad met pootjes en tegelijkertijd je geliefde om je heen te hebben?

Een andere trend die steeds meer in opkomst is, is het boeken van een verblijf in een safaritent. Op verschillende campings in Europa kun je deze bijzondere tent boeken. De tent is gemaakt van een stevig canvasdoek. De tent zelf staat geheel op een houten vloer. Je kunt heerlijk relaxen en ontspannen op de houten veranda van deze safaritent. Leuk om eens te proberen!

Het is een rage die de laatste jaren alleen maar zal toenemen. Kortom, beleef volop plezier aan de nieuwste trends op het gebied van het luxe kamperen en boek een comfortabele vakantie binnen of buiten Europa.