Het grootste voordeel van Comfortability is het feit dat alles te besturen is met een app. Deze app is zeer overzichtelijk en uitermate gebruiksvriendelijk.

Comfortability is ontwikkeld door een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Bij het installeren van een standaard Comfortability pakket hoeft er geen monteur aan te pas te komen, zo simpel is het. U hoeft niet in één keer het complete bedrag af te rekenen, een van de voordelen van Comfortability is dat u het pakket kunt leasen. Na het leasetermijn is het pakket gewoon van u.

Waar kan ik Comfortability allemaal voor gebruiken?
Buiten beveiliging om krijgt u doormiddel van Comfortability als het ware een "Smart Home". U kunt bijvoorbeeld ook uw lampen sturen met de app, ervoor zorgen dat de lampen om een bepaalde tijd aangaan in huis.

Slimme rookmelders die u meteen met een notificatie via de app op de hoogte stellen als er een drastische temperatuursverandering meten, of rook waarnemen. U kan via een speciale Wall Plug in de gaten houden hoeveel stroom u verbruikt op een bepaald stopcontact. Ook is er de mogelijkheid om Comfortability op een bestaand inbraaksysteem aan te sluiten. En dit allemaal bediend u vanuit de App die zowel geschikt is voor Android als voor IOS.

Meer weten? Ga dan naar: www.conceptfacilities.nl