Stel je voor: een plek waar je je eigen werksfeer kunt creëren, heel veel inspirerende ondernemers om je heen hebt en je je ook nog eens in een heel bijzonder pand bevindt. Het mooie is, deze plek vind je gewoon in ons eigen Alkmaar.

‘Het Nieuwe Warenhuis’ is een experimenteel concept opgezet door creatieve Alkmaarse ondernemers, de Karavaan en het Stadslab. Je vindt deze hotspot in het voormalige V&D pand. Dus ben jij een creatieve ondernemer en lijkt het je cool om je eigen bureau mee te nemen en je in Het Nieuwe Warenhuis te vestigen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Zo’n mooi, karakteristiek pand dat leeg komt te staan, is natuurlijk hartstikke zonde. Daarom zien vier Alkmaarse ondernemers er enorm veel potentie in! In samenwerking met De Karavaan – Theater op locatie en het Stadslab van de gemeente Alkmaar is het pand omgetoverd tot een levendige hotspot, vol met creativiteit en ondernemerschap. Een plek om te werken en te netwerken.

Veel ondernemers hebben hun plek al gevonden in het pand. Op 6 juni startte Het Nieuwe Warenhuis met ‘Bring Your Own Office’. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Neem je eigen bureau mee en creëer je eigen werkplek. Ook leuk is dat de plek heel veel mogelijkheden biedt. Ben je fotograaf, filmmaker of doe je iets anders? Je kan er altijd terecht!

‘Bring Your Own Office’ is een experiment in de maand juni dat een community op wil zetten van ondernemers, ZP’ers, creatievelingen, bedrijfsleven, overheid en studenten. De multifunctionele locatie is hier heel geschikt voor en Het Nieuwe Warenhuis maakt dit allemaal mogelijk.

Inschrijven? 
Als lid van de community betaal je 50,- voor de eerste maand en daarmee deel je in de gebruikskosten.

www.hnwalkmaar.nl