We weten natuurlijk niet precies hoe het bij jou op het werk geregeld is, maar we gokken dat je niet de beschikking hebt over een privétoilet. Hoe groot of klein de afdeling ook is waar je werkt, je komt rondom het kleinste kamertje altijd wel een collega tegen. En die collega moet soms aanhoren welke trompetgeluiden er uit jouw poepertje komen op die toiletpot. Niks om je voor te schamen natuurlijk, poepen is hartstikke natuurlijk en we doen het allemaal. Niemand ruikt naar roosjes (behalve de redactie van HollandsStijl offcourse), maar mocht je het toilet verlaten met het schaamrood op je kaken omdat je het wél wat awkward vindt, dan hebben we een aantal tips voor je: zo kun je ongemerkt een grote boodschap doen op het werk.

In principe heb je twee opties: 
1) Spoelen maar! Zodra je uitwerpselen een 'touch down' hebben gemaakt met de toiletpot is het zaak om meteen op de knop te drukken om door te trekken, houd deze dus in de aanslag zodra je plaatsneemt op de troon. Voorkom wel dat het spoelwater tegen je benen aan klettert. 
   
2) Spray een geurtjes blokkerend product IN de pot dat jouw zelfgeproduceerde odeuren kan maskeren. Overdrijf hiermee niet, want het is ook niet de bedoeling dat je een aanslag pleegt op de longen van je collega's die na jou naar het toilet gaan. Om de beruchte 'plons' te maskeren kun je wat toiletpapier in de wc-pot leggen voordat je erop plaatsneemt. 
  
En oja, hoor of ruik je een rectaal briesje waaien tegenover je? Draai niet direct als een malle je hoofd om. Ben je het zelf? Doe net alsof er niets gebeurd is. Je verontschuldigen of proberen om er een geintje van te maken is vele malen ongemakkelijker dan gewoon doen alsof je neus bloedt.
        
Vind je het toiletbezoek op kantoor toch net wat te ongemakkelijk of iets te veel gedoe allemaal? Kies er dan voor om lekker thuis te werken. Pik een baan uit dit rijtje, dan weet je dat je één van de beste banen hebt waarvoor je de deur niet uit hoeft.

Bron: womenshealthmag.nl