Creatief talent krijgt op Woodlands de ruimte om op alle vlakken kunsten te vertonen. Van de eindeloze beats van de dance area tot de intimiteit van de singer-songwriters bus. Er zijn knallende bands, theatrale acts, beeldende kunstenaars aan het werk en talloze kinderactiviteiten. Zo smelt alles samen tot een uniek festival en een onvergetelijke dag. Woodlands stroomt over en staat te springen om de liefde te verspreiden.

Bereid je voor op een programma vol dans, theater, poëzie, literatuur, kleinkunst, muziek, mode, vele fijne foodtrucks met aandacht voor biologisch/streekgebonden voedsel met een passie voor eten en een goed verhaal bij hun producten, vele workshops van lachyoga tot knutselen met afvalmateriaal, een grote kunstarea waar live-art gemaakt wordt in samenwerking met het publiek en waar de gekste grote kunstprojecten staan, een verkleed en klerenruil hoek, een primitief relatiebureau met speeddaten en een grote hippymarkt. Daarnaast gebeurd er zoveel spontaan op het evenement zelf dat wij zelf niet eens exact weten wat er gebeuren gaat.

Een wandeling over het terrein mondt uit tot een groot avontuur waar alle zintuigen worden geprikkeld. Een prachtige springplank voor lokaal talent en een Bergens creatief en muzikaal paradijs voor jong en oud. “Als je hier eenmaal bent, wil je nooit meer naar huis. Spread the Woodlove!

Voor info en kaarten www.woodlandsfestival.nl