Wat de kracht van het zingen van levensliederen met je doet, kan je gaan voelen op Zondag 28 januari in De Keesschuur in Anna Paulowna. Daar waar ook Gallerie Doolaard is gevestigt zingt namelijk het Pettemerkoor :

                                                            "DE LAATSTE DRUPPEL".

Dit specifieke koor bestaat uit zo’n 45  mannen en vrouwen uit Petten en wijde omgeving en staat onder de bezielende leiding van dirigent Cees Langedijk uit ‘t Zand, die de boel ook op aangename wijze  aan elkaar praat.

De Laatste Druppel, staat voor een “oergezellige” middag in de Keesschuur.

Het belooft weer een spectakel te worden waar je aderen van gaan stromen en je na afloop, thuiskomt vol nieuwe energie! Het PettermerKoor is zo langzaam aan vaste gast geworden in de KeesSchuur en dat is niet verbazend.

Op het repertoire staan levensliederen, vertalingen van Engelse songs en allerlei andere nummers die je door het 45 stemmen tellende koor op geheel andere manier beleeft en gegarandeerd zorgt voor impact! Het is al vaker voorgekomen dat de gasten zelfs mee gaan zingen, heerlijk! 

De toegang is gratis.

Het Atelier is open vanaf 13:00 uur

Aanvang van het concert om 14:00 uur.

 

Adres Keesschuur (Gallerie Doolaard) Middenweg 9 b, 1761LD Anna Paulowna. Verzoek om te parkeren bij de begraafplaats, op 5 min. loopafstand.