Een theaterstuk samengesteld uit de meest uiteenlopende scenes. Alles wat een mens kan meemaken in een leven komt in de schilderijen aan bod.

Steeds in beelden, vormen en kleuren die het warmbloedige Italiaanse wezen van de kunstenaar krachtig vertolken. Hoewel de afwisselingen in zijn werk even heftig zijn als in het echte leven, kiest de schilder er toch steeds voor om de emotionele harmonie de hoofdrol te laten vertolken. Daarom hebben vrijwel alle werken een uitstraling van optimisme en speelsheid.

Waar boodschappen in de hedendaagse kunst steeds zeldzamer worden, is de aanbeveling van Walter Dacol glashelder. Neem het leven en jezelf toch niet al te serieus. Zoek naar het licht, glimlach en bewonder alles wat bewonderenswaardig is.

Stop met klagen en vervang veroordelen door verwonderen. Dan breekt vanzelf het zonlicht door en regent het zonnestralen.

Dacol is afgestudeerd aan de Academia di Bella Arte di Brera Milano en woont en werkt ook in deze fascinerende stad. Hij exposeert in belangrijke internationale kunstcentra. Zijn werken maken deel uit van kunstcollecties gespreid over de hele wereld. Walter Dacol wordt exclusief vertegenwoordigd in de Benelux door The Obsession of Art.

The Obsession of Art
Molenstraat 3
1861 LG Bergen (NH)

Openingstijden
Donderdag t/m zondag
13.00 - 17.00 uur