Na een succesvolle eerste editie vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een  Vriendenbockfestival georganiseerd in de Alkmaarse Grote Sint Laurenskerk. Het festival vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 november.

Op het Vriendenbockfestival kun je kennismaken met een breed scala aan heerlijke, herfstige bieren. Je kunt maar liefst 36 verschillende bockbieren proeven. Dat maakt Vriendenbock één van Nederlands grootste bockbierfestivals!

Een aantal lokale restaurants verzorgt bijpassende gerechten en hapjes en regionale duo’s zorgen voor de muzikale sfeer. Het Vriendenbockfestival is een evenement met een knipoog naar het verleden. Kom, net als vroeger de gewoonte was, gezellig een biertje in de kerk drinken!

Schuldig hoef je je niet te voelen na al dat bier. Je doet ook nog wat nuttigs. De opbrengst van het festival komt namelijk ten goede aan Stichting Vrienden van de Grote Kerk. Deze stichting zet zich in voor behoud van de Grote Kerk en de kunstschatten in het monumentale gebouw.

Kaarten
Kaarten voor het festival zijn online te bestellen. Een toegangskaart kost € 20,-Hiervoor krijg je entree, een uniek bierglas en vier consumptiemunten.

Bron: www.evenementen-alkmaar.nl  www.vriendenbock.nl www.overdose.am