Geniet met jullie gasten in een ongedwongen sfeer op een fantastische locatie. Het terrein wordt geheel in stijl ingericht met jullie eigen barista, een overheerlijke foodtruck en een vintage photobooth. Om het plaatje compleet te maken, kan natuurlijk een saxofonist die meespeelt op jullie favoriete muziek niet ontbreken.

Wat kun je precies verwachten van de Vintage Festivalbruiloft? Read all about it...

CAFÉ BOM DIA 
Heerlijk met jullie gasten nagenieten van de ceremonie op het vintage terras terwijl de barista een kopje thee, espresso of andere koffiespecialiteiten voor u bereidt. Ook kunt u ervoor kiezen om daar lekkere Portugese gebakjes ‘pastel de nata’ of andere eigengemaakte taart bij te serveren.

GEBAKKEN BROOD 
Geheel in vintage stijl verrassen de dames van Gebakken Brood jullie gasten graag met heerlijke belegde tosti’s en/of verse soep. Samen met jullie wordt het menu samengesteld, waaruit de gasten kunnen kiezen tijdens jullie speciale dag. Met gezellige muziek op de achtergrond wordt er een ontspannende en uitnodigende sfeer gecreëerd om lekker te komen proeven!

OH MY! WHEELS
Kom binnen, bewonder, ervaar, geniet, maar vooral lach in deze caravan photobooth! Met leuke props, licht, professionele camera en een zelf te bedienen photobooth, maak je de leukste herinneringen aan jullie bruiloft. De lay-out van de direct geprinte fotostrips zijn geheel naar jullie wensen te ontwerpen. Een boodschap, jullie trouwdatum, alles is mogelijk!

SAXOFONIST BAS KONING 
Spelend op zijn sax loopt Bas tijdens jullie receptie door de gasten heen. Onder begeleiding van een playlist en een versterker improviseert hij afgewisseld op jazzy loungemuziek, funky, soul, reggae of op jullie eigen muziekwensen. Alle originele nummers maar toch live entertainment. Jullie bruiloft krijgt op deze manier een heel bijzondere, unieke en intieme sfeer. 

 

Jullie festival in het klein, hoe leuk is dat? 
Om al jullie wensen te kunnen vertalen naar jullie eigen en unieke festivalbruiloft, kun je contact openemen via deze link voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of even bellen met: 06-14036416.