Bang & Olufsen staat bekend als eigenzinnig merk

Het merk is vooruitstrevend en in het hogere segment vertegenwoordig. B&O is op de markt gekomen met de BeoPlay A1, een compacte en draagbare Bluetooth-speaker.

De BeoPlay A1 heeft een aluminium dome-design, is waterdicht en komt met een mooie lederen draagband. Het hele idee is dat je de A1 in je hand kunt meedragen of eenvoudig in een tas kunt opbergen. De speaker is slim en functioneel vormgegeven. Zo kun je nooit per ongeluk je speler aanzetten door het per ongeluk indrukken van de bedieningsknoppen.

Verder is de de BeoPlay A1 uitgerust met een usb poort voor het opladen, een 3.5mm-poort voor het koppelen van een mediaspeler en een knop waarmee direct verbinding wordt gemaakt met het apparaat waar voor het laatst verbinding mee heeft gezocht.

Binnenin de A1 zit een 20mm tweeter verborgen in combinatie met een microfoon waarmee je telefoongesprekken kunt voeren. Ook is er multiroom-ondersteuning aanwezig. Je kunt twee A1’s met elkaar koppelen dankzij de BeoPlay-app voor Android en iOS. De BeoPlay A1 is te verkrijgen voor een prijs van € 249,- bij uw B&O dealer.

Kijk voor meer informatie op www.beoplay.com