In de trend van nu is duurzaam hét sleutelwoord. En daar speelt Hot en Tot perfect op in. Met hun eigen design én eigen productie is Hot & Tot helemaal Hot!

Voor iedereen die uit het juiste hout gesneden is en iets terug wil doen voor de natuur heeft HollandsStijl Hot & Tot ontdekt.  Honderd procent  duurzame accessoires maar wel met honderd procent stijl. Het concept van duurzaam is ver doorgevoerd. Van ontwerp tot gerecyclede verpakking en foto’s in de natuur. Over alles is goed nagedacht.

Trees For All
Wat is nou zo uniek aan Hot & Tot? Alles is gemaakt van hout. Eigen design, eigen productie. Volgens Hot & Tot wordt iets pas duurzaam zodra je ook iets teruggeeft aan de natuur. En dat doen ze  door voor ieder horloge een boom te planten via de stichting Trees For All. Zij zorgt ervoor dat onze bomen voor minstens 50 jaar worden verzorgd. Als bewijs krijg je een certificaat dat jouw aankoop daadwerkelijk tot de planting van een boom heeft geleid.

Naast de stoere horloges bestaat het assortiment ook uit hertenkoppen en zonnebrillen. Ze hebben een webshop en een paar hippe boetieks in Nederland en België. Ook zijn de accessoires van Hot & Tot scherp geprijsd!

Leuke bijkomstigheid: Bij aankoop van een horloge krijg je een tool om zelf je horloge kleiner te maken en je kunt de wijzerplaat op de achterkant laten graveren