Vandaag staat Tuindorp in het teken van Country & Western. Het evenement is een opvolger van het succesvolle ‘100 jaar Tuindorp’ evenement dat vorig jaar in juni werd gehouden.

Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen jong en oud hier terecht voor een heerlijk dagje vermaak. Diverse spelletjes die haarfijn in het thema country & western vallen zoals hoefijzer gooien en boogschieten. Kids kunnen lekker knutselen of knuffelen met de konijntjes in de konijnenhoek en de papa’s en mama’s kunnen luisteren naar diverse artiesten en een hapje eten in de culinaire hoek. De dare-devil’s kunnen een ritje wagen op het rodeo stier en de mensen die het liever wat rustiger aan doen kunnen een rondritje maken met de koets in Western stijl.

Boven op het fort zullen sculpturen gemaakt worden op een wel hele aparte manier! Wat voor manier dit is zul je zelf moeten ondervinden. Hiernaast zijn er nog een hele hoop andere activiteiten en straattheater. De toegang is voor iedereen gratis, dus twijfel niet en spendeer de zondag als echte cowboys.

Er staat mooi weer op de planning, dus trek je snake-skin boots maar vast uit kast!