Daarvoor komen we zelfs bij je thuis, als dat nodig is.

Natuurlijk zetten we een op jouw budget, muziekstijl en voorkeuren afgestemde set graag luister klaar voor je in de winkel, waar je op je gemak kunt komen genieten. Wil je diezelfde set graag ook met andere luidsprekers of kabels beoordelen? Geen probleem!

We verkopen je graag een nieuwe installatie – maar als je goede spullen hebt, vertellen we je net zo graag hoe je je bestaande systeem een heel stuk beter kunt laten klinken. Met betere kabels, bijvoorbeeld: onze demokoffer van kabelspecialist Nordost mag je daarvoor zelfs mee naar huis nemen. En van QRT hebben we een scala aan producten die je systeem verbeteren door de stroom te zuiveren – en geloof me: om dat verschil te horen hoef je echt geen expert te zijn.

Als extra service komen we het systeem van jouw keuze thuis bij je aansluiten en afstellen.

De merken die je bij Tune Inn aantreft worden gemaakt en geleverd door bedrijven waar we vaak al een jarenlange relatie mee hebben. Dat betekent betrouwbare service, ook van de kant van mijn leveranciers. En is er iets aan de hand? Dan beschik ik over mijn eigen gespecialiseerde technische dienst.

Tune Inn
Laat 29a - 1811 EB Alkmaar
(072) 512 11 96
info@tuneinn.nl