De Nederlandstalige popband De Grote Steen heeft zijn nieuwe single Toch Denk Ik Aan Je uitgebracht. Het pop-lied bezingt hoe je met liefdesverdriet mijmert over hoe mooi het was, hoe verdrietig je bent en hoe je toch alweer door bent gegaan. De bijbehorende clip is gemaakt door Kleis Kemperman van JKTV en toont de breuk die aan het lied voorafging, hoe de man verder gaat en hoe die man denkt dat de vrouw verder gaat.

Hoewel dit de vierde single van De Grote Steen is, komt het nummer uit de vroegste dagen van de band, die toen nog uit twee personen bestond. Als student schreef H.C. Scheltema Toch Denk Ik Aan Je op gitaar en speelde het met Guido Pronk op het studentensongfestival. In de tien jaar die volgden is het nummer nog af en toe gespeeld, maar in het voorjaar van 2017 kreeg het nummer zijn nieuwe bewerking met gehele band. Tijdens de voorbereiding voor studio-opnamen ontstond er chemie rond het nummer, werden melodielijnen toegevoegd en ontstond de elektrische gitaarsolo die het nummer zijn nieuwe diepgang geeft.

Toch Denk Ik Aan Je wordt in middels gespeeld op 100% NL TV, TV oranje en NPO5 (radio). Het is te beluisteren op alle streamingdiensten of te bekijken op YouTube (zie link hieronder). Voor meer informatie zie www.degrotesteen.nl of kijk op Facebook.