Altijd al een origineel, handgemaakt sieraad willen hebben? Dan zit je bij PHIE Art Jewels aan het juiste adres. De sieraden worden met de hand ontworpen en bewerkt door Sophie Jong. Samen met haar partner heeft ze PHIE Art Jewels opgericht. “Ons sieradenmerk is continu in ontwikkeling. Vanuit heel Nederland en zelfs ook daarbuiten weten klanten ons prachtige atelier in de kaasstad te vinden. Wij werken met veel plezier samen, maar hebben ieder ons eigen specialisme.”

“Zinnenprikkelende en handgemaakte sieraden. Exclusief en toch toegankelijk door hun pure schoonheid. Deze exclusieve ornamenten van PHIE kenmerken zich door de organische en weelderige stijl. Ieder juweel is een kunstwerk op zich. Gemaakt om gedragen te worden” is hoe Sophie haar prachtige sieraden omschrijft.

Sophie ontwerpt alle sieraden van PHIE Art Jewels. Ze ontwerpt puur op gevoel en het liefst ontwerpt ze elke dag weer iets nieuws. Ze zit vol inspiratie en bruist van de ideeën. Haar collectie sieraden en bijzondere ontwerpen hebben het merk PHIE Art Jewels tot leven gebracht.

Paul Verseveldt, de partner van Sophie, houdt zich voornamelijk bezig met de marketing & verkoop bij PHIE Art Jewels. Alle online en social media activiteiten behoren tot zijn taken. Maar natuurlijk zult u hem ook vaak in de winkel tegenkomen waar u met al uw vragen bij hem terecht kunt.

De goudsmederij bevindt zich in de Hekelstraat in Alkmaar, hier ontwerpt goudsmid Sophie Jong haar unieke sieraden. Kom langs en laat je verrassen!

Benieuwd naar de collectie? Ga dan naar de website van PHIE Art Jewels.