Muziekcentrum Schagen beschikt over 4 compleet ingerichte oefenstudio’s én een grote zaal waarin bands en artiesten muziek kunnen maken zonder dat ze ruzie krijgen met de buren.

Ook als je niet in een band speelt maar gewoon een keer lekker wilt zingen, drummen of je gitaar(versterker) eens wilt testen dan ben je van harte welkom in één van onze studio’s. Er zijn speciale tarieven voor kleinere groepen.

De ruimten worden verhuurt per dagdeel en/of in overleg per uur. Voor de zaal bestaan er mogelijkheden om buiten de vaste openingstijden te repeteren. Neem contact op wanneer je meer informatie wenst.

De oefenruimten worden ook gebruikt voor Bandcoaching en muziekdocenten kunnen bij ons ruimte huren om hun lessen te geven wanneer ze zelf niet over een geschikte ruimte beschikken.

De openingstijden en tarieven van de oefenstudio’s vind je hieronder. Om teleurstellingen te voorkomen kun je het beste een ruimte reserveren. ’s avonds en op zaterdag zijn de gezellige kantine en handige winkel ook open.

De Zaal
Hoewel onze studio’s ruim genoeg zijn voor de gemiddelde band komt het regelmatig voor dat een formatie wat meer ruimte nodig heeft. In die gevallen is de zaal buitengewoon geschikt. Met een vloeroppervlakte van 100m2 is deze ruimte niet snel te klein en wordt dan ook vaak gebruikt door koren en theaterproducties met of zonder band.

Er is voldoende ruimte voor de band, zangers, dansers en zelfs een decor als de situatie hierom vraagt. Ook de zaal is voorzien van een backline, toetsen en zang worden versterkt door de PA-installatie en is het mogelijk om gebruik te maken van floormonitors.

Muziekcentrum Schagen
Zijperweg 18
1742 NE Schagen
0224-292404
info@muziekcentrumschagen.nl