Voor de derde keer mag Galerie Doolaard cabaretier Arie Vuyk verwelkomen met zijn oudejaarsconference op 13 november. En wij van HollandsStijl zijn daar natuurlijk als de kippen bij.

Men neme een handvol terrorisme, een mespunt fraudeschandalen, een halve lepel politiek geblunder, en om het op smaak te brengen twee liter en een klets massahysterie.
Meng dit gedurende een avondje in de hersenpan van een overgevoelige Rotterdammer, en je krijgt een heerlijk smakende Oudejaarsconference met een stevige bite, niet grof van structuur maar met een zachte vulling.

Arie Vuyk won twee cabaretfestivals en overweldigt, ontspant, ontroert, verrast en verrijkt. Hij heeft een hekel aan verkooppraatjes en is, in de categorie cabaret, winnaar van Twentste Lente 2016.

Galerie Doolaard
Galerie Doolaard is gelegen in de bollenvelden in Anna Paulowna. Een plek waar je creativiteit wordt opgeschud. Waar geschilderd wordt. Geëxposeerd. Gemusiceerd en waar mensen elkaar ontmoeten.Onder het bijzondere dak is er een galerie, een uitgebreide winkel met kunstschildersmaterialen, een lijstenmakerij, een concertpodium en twee prachtige vleugels.

Bron: www.keesdoolaard.com   www.arievuyk.nl