Een poosje terug heeft HollandsStijl een artikel geplaatst over kunstproject de Nollen, het levenswerk van kunstenaar R.W. van de Wint. 

Normaliter is het project te bezichtigen tot 31 oktober en gaan de deuren een aantal maanden dicht voor onderhoudswerkzaamheden en restauratie.

Naar aanleiding van het steeds toenemende aantal bezoekers hebben ze besloten om tijdens de wintermaanden een aantal ‘Winterzondagen’ te organiseren.
Één zondag in de maand zullen ze de deuren openen voor bezoekers die heerlijk kunnen genieten van het landschap, de bijzondere sfeer en de prachtige kunstwerken.

Deze dagen worden verzorgd met heerlijke zelfgemaakte en biologische hapjes en drankjes, live muziek, gluhwijn en warmte van de openhaard. De kinderen worden uiteraard niet vergeten, want voor hun zal er een speurtocht worden georganiseerd. De dag zal worden afgesloten met een avondwandeling bij schemering.

Ondanks de vele bezoekers zijn er nog steeds een hoop mensen die het landschap alleen nog maar kennen vanaf de buitenkant. Een aantal van ons hebben het landschap al eens bezocht en wij kunnen jullie vertellen dat het een bijzondere ervaring is.

Het gevoel niet in eigen stad te zijn, complete rust en even weg van alle drukte en chaos. Prachtig duingebied met een verhaal in elk kunstwerk dat je tegenkomt tijdens je wandeling. Voor jong en oud een fijne plek om te zijn, en één die je zeker nog een keer gaat bezoeken na het gezien en ervaren te hebben.

Zondag 13 november is de eerste winterzondag van dit seizoen en zijn ze geopend van 11.00 tot 20.30 uur. Voor prijzen, de time-table en andere informatie kun je terecht op de pagina van het Winterzondag evenement op FB. Wil je alle evementen/nieuwtjes van en over de Nollen bijhouden? Like dan gelijk even de Facebook Pagina

Voor de volgers van HollandsStijl hebben we een leuke verrassing, want onder likers van dit bericht zullen we 2 toegangskaartjes van de eerste Winterzondag verloten.

Wil je gelijk reserveren voor deze dag? Klik dan hier.