Arnold Koert Bakker is kunstenaar en ambachtsman in hart en nieren. Hij vervaardigd sieraden uit vrije wil en naast zijn eigen werk ontwerpt hij veel sieraden door middel van hergebruik. Je kunt met je oude sieraden bij hem terecht om deze te (laten) verwerken tot een nieuw, eigentijds sieraad, die hij in zijn prachtige atelier op de ydillische Sluistuinen ontwerpt en vervaardigt.

Samen tot iets moois komen ziet hij als proces, wat begint met een kennismaking en een kopje koffie. De ervaring beleven, hoe aards je wordt door met de elementen te werken, is een gebeurtenis die hij graag deelt. 

Heb je oude juwelen die je niet meer draagt? Aan de hand van de meester kun je deze juwelen samen met Arnold omtoveren tot een prachtig, zeer persoonlijk sieraad tijdens de master class edelsmeden.

Arnold: "De goudprijzen rijzen de pan uit, daarom kiezen mensen er veelal voor oud goud te verkopen. Maar wil je de oude ring van oma echt verkopen?! Het is natuurlijk veel leuker als de erfenis van een dierbare blijft bestaan in een nieuw sieraad, waarbij de emotionele waarde wordt versterkt door de energie die u toevoegt aan de nieuwe creatie. Ik werk met zeer uiteenlopende materialen en in feite kan alles!"

Interesse? Ga dan snel naar de website van Arnold Koert Bakker of stuur gelijk een mailtje.