Zondag 5 februari komt gitarist Hans Laduc samen met gast-gitariste en zangeres Anouk Geertsema naar de Keesschuur in Anna Paulowna.

Hans Laduc is 50 jaar gitarist en speelt zelfgeschreven én bestaande songs van zijn helden zoals “John Lennon, Sting en U2”. De eerste akkoorden bij het kampvuur, het grijs draaien en naspelen van lp’s, de aantrekkingskracht van de gitaar was voor Hans onweerstaanbaar.

Op het conservatorium en in bands leerde Hans zijn klassiekers en tijdens zijn reizen naar de USA leerde hij van vele top gitaristen de kneepjes van het gitaarvak. Om zijn passie te delen, heeft hij het programma “50 jaar snaren & verhalen" gemaakt. Hij verteld b.v. wat zochten U2 en de Beatles in Nashville, wat is het mooiste akkoord, en waarom werd Johnny Cash beroemd door een kapotte gitaar? Onlangs verscheen zijn nieuwe lp (vinyl) met “Het beste van Hans Laduc” (gelimiteerde oplage van 300 stuks). Ook verkrijgbaar op CD.

Speciale gast is zangeres – gitariste Anouk Geerstsema. Een Noord-Hollands talent uit Wieringenwerf die al menig talenten jacht gewonnen heeft. Onlangs werd zij nog uitgenodigd als speciale gast bij de theatershow van Karin Bloemen. Zij speelt en zingt zowel Nederlands als Engels talig en we gaan zeker nog veel van haar horen.

Aanvang concert 14.00 uur
Atelier open 13.00 uur
Adres Keesschuur: Middenweg 9b, 1761LD Anna Paulowna.
Toegang vrij. Verzoek om te parkeren bij de begraafplaats, op 5 min. loopafstand.